Ben jij op zoek naar een originele job in een jong team en woon je in de omgeving van Breda ? Kom ons team versterken!

Bekijk ons team

Over ons

HET VERHAAL

 

HOE HET ALLEMAAL BEGON...

 

Ergens in 2012 ontdekken wij tijdens een heerlijke stapavond bij onze zuiderburen een photobooth, ingebouwd in de muur van de discotheek. We zijn verkocht! Wat een machtige pleziermachine, pret voor tien! Met al je vrienden en vriendinnen in een hokje, 3 fotoflitsen en een toffe fotostrip als eindresultaat! Dit willen wij ook op ons feest, maar hij kan niet verplaatst worden. Hoe cool is het, om een photobooth te maken die mobiel is en toch van hoge kwaliteit. Met een ongekende gedrevenheid gaan we aan de slag, om een tot dan doe uniek idee in de Benelux tot uitvoering te brengen.

 

Onze hersens kraakten als nooit te voren. Ideeën worden direct omarmd of vluchtig van tafel geveegd. We brainstormden ons een ongeluk. De IQ’s moeten minimaal met 10 % zijn gestegen in deze periode. En dan…na een lange maar ook plezierige periode van ontwikkeling, is het resultaat daar. De ultieme photobooth, een echt fotohokje! Mobiel, een volledig te customizen uiterlijk en volgepropt met hightech fotoapparatuur voor schitterende foto’s. 

 

Lach je Lens ®

 

Lach je Lens ontwerpt, ontwikkeld en verhuurd photobooth's voor iedereen die een uniek en origineel fotomoment aan hun evenement wil toevoegen in Nederland en België. Daarnaast is Lach je Lens een vaste partner voor ondernemers, bedrijven en merken die hun merkidenteit willen versterken door inzet van fotomarketing, zowel online- als offline.

 

De producten die Lach je Lens ontwikkeld en verhuurd hebben betrekking op: plezier, tastbaar maken van herinneringen, branding, communicatie, concepten, marketing en social media. Lach je Lens staat voor een grote glimlach waarbinnen een persoonlijke communicatie met de klant en een breed spectrum aan mogelijkheden centraal staan. Een gezamenlijke passie voor evenementen en marketing dienen als vruchtbare voedingsbodem voor een overdosis creativiteit.

 

ONZE MISSIE

 

'Onze missie is het tastbaar maken van herinneringen op een wijze die blijheid en geluk brengt aan de wereld van iedereen. Wij willen waarde toevoegen aan merken zodat het verschil gemaakt kan worden. Lach je Lens is een merk voor merken'.

 

  • Making memories touchable
  • Bringing hapiness
  • To create value and making a difference
  • Being a brand for branding

 

 

Photobooth's | Fotomarketing | Amusement

 

WAAR STAAN WIJ VOOR?

 

Conceptueel & Creatief – Ontwerp en ontwikkeling komt bij ons vanuit passie en gedrevenheid en met behulp van de nieuwste trends en technieken. 

 

Persoonlijk – Wij houden van onze klanten en plaatsen persoonlijk contact in een ultieme context

 

Professionaliteit & uitgebreid – Door jarenlange opgedane ervaring staan wij voor professionaliteit en een uitgebreid palet aan mogelijkheden

 

VOOR WIE IS LACH JE LENS ER

 

Lach je Lens is er voor onderscheidende ondernemers, bedrijven en merken die fotomarketing inzetten als onderdeel van hun communicatie. Lach je Lens is er voor iedereen die een uniek element wil toevoegen aan zijn of haar personeelsfeest, bruiloft, verjaardag, jubileum, borrel, babyshower en communie.

 

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

 

“Mooi bedrijf, goede service, toffe medewerkers. Vanuit Kairos Events al mooie events gedaan met Lach je Lens waaronder Ploegendienst, Club Tropicana en Te tete Te!”

 

Tijn Kapteins, Kairos Events

 

“We hebben Lach je Lens ingeschakeld om Barefoot Wine and Bubbly middels foto activatie meer naams en merkbekendheid te geven. De Barefoot Wine photobooth heeft inmiddels bij de Vierdaagse Feesten gestaan in Nijmegen, Roze Maandag in Tilburg en op de Amsterdamse Gay Pride. We gaan de photobooth in de toekomst zeker vaker inzetten.”

 

Arno de Been, Barefoot Wine

 

''De Lach je Lens fototbooth was een leuke en hilarische aanvulling op onze regiobijeenkomst. Zeker aan te raden voor personeels/bedrijfsfeesten. Leuk dat je een eigen design kunt maken van je fotostrip. Medewerkers van Lach je Lens zijn hierin zeer behulpzaam! Een mooi aandenken aan je event!''

 

Jeannette de Greef, Tempo Team

 

Bekijk hier meer recensies.

Ik wil partner worden van Lach je Lens!

Wij werken voor:

Klant 1
Klant 1
Klant 1
Klant 1
Klant 1
Klant 1
Klant 1
Klant 1